lounas säkylä

MAISTUVA LOUNASPÖYTÄ TARJOLLA PE-SU KLO 11-14 !

19.8.2022 perjantaina ei lounasta tarjolla!

Valmistamme maukkaan lounaan omassa keittiössämme päivittäin vaihtuvalla menulla. Kaikki ruokamme on laktoositonta ja suurinosa myös gluteenitonta. Kysy rohkeasti allergeeneistä henkilökunnaltamme.

Lounaaseen sisältyy lämmin ruoka, salaattipöytä, leivät, ruokajuomat (maito, vesi, kotikalja ja mehu) sekä kahvi tai tee ja jälkiruoka.

Ravintolamme toimii 100% aurinkosähköllä ympäri vuoden.

HINNASTO

 

Arkilounas:

Aikuiset 12,-          Lapset 8,- (7-12v) ja 6,-  (3-6v)

 

Lauantailounas:

Aikuiset 12,-         Lapset 8,- (7-12v) ja 6,-  (3-6v)

 

Pyhälounas:

Aikuiset 17,-         Lapset 8,- (7-12v) ja 6,-  (3-6v)

"Maukasta kotiruokaa kohtuu hinnalla"

- Jukka
 

"Erinomainen lounas, kannattaa poiketa"

- Ari

 

"Hyvä ruoka ja palvelu"

- Nina

 

*Asiakkaiden Googlearvosteluita

Pitopalvelu Säkylässä - Herkkuja arkeen ja juhlaan tilauksesta

Juhlatila Satakunta

Meidän tiloissamme järjestät helposti esimerkiksi rippijuhlat tai ylioppilasjuhlat Pyhäjärven rannalla. Pääset myös itse nauttimaan juhlista vieraiden kanssa, kun annat meidän hoitaa maistuvat tarjottavat ja siivouksen puolestasi. Upea järvimaisema avautuu ravintolamme ikkunoista ja suurempikin porukka mahtuu ruokailemaan samassa tilassa. Järjestämme juhlia kymmenien vuosien kokemuksella. Ole rohkeasti yhteydessä tai tule käymään paikan päällä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopivat juhlat ja tarjoiltavat.

Juhlatila säkylä

Ravintolassamme mahtuu ruokailemaan yli 100 henkilöä. Tarjoiltavat pyritään järjestämään asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

 

kakkutilaus säkylä

Kristallirannassa kestität helposti juhlavieraat esimerkiksi kakkukahveilla. Meiltä voit myös tilata täyte- tai voileipäkakkuja ja noutaa ne valmiina omiin juhliisi.

 

pitopalvelu säkylä

Valmistamme kaikki tarjoiltavat aina itse. Pyrimme valmistamaan kaiken ruuan laktoosittomana ja usein myös gluteenittomana. Kysy rohkeasti tarjousta.