Kokoustila säkylä

Kokoustilat Säkylä

Kristallirannassa on kokoustila, joka sopii niin pienemmille kuin suuremmillekin ryhmille. Tilat ja tarjoilut järjestämme aina eri tilaisuuksiin sopiviksi.

Kokoustilaan mahtuu noin 40 henkilöä luokkamuotoon. Kokoustiloissa on videotykkimahdollisuus. Isommille ryhmille mahdollisuus kokouksen järjestämiseen päärakennuksen salissa.

Kokoukseen voit halutessasi yhdistää päärakennuksen alakerrasta löytyvän tilaussaunan ja paljun, joista löydät lisätietoa kohdasta tilaussauna.

Myös hirsihuviloissamme voi järjestää pienimuotoisia (noin 8-10 hengen) kokouksia yhdistäen kokoustapahtuman alueen virkistysmahdollisuuksiin, esimerkiksi SUP-lautailuun, soutuveineilyyn, vesijetteilyyn tai pihapeleihin. Toimitamme kokousruokia tilauksesta myös mökkeihin.

Kysy lisätietoja soittamalla tai sähköpostilla, niin sovitaan teidän tarpeisiinne sopiva kokousmahdollisuus.

Turusta matkaa Kristallirantaan on vajaa tunti, Raumalta tunnin verran, Porista ja Tampereelta runsaan tunnin ja Helsingistä kaksi ja puoli tuntia. Tervetuloa pitämään kokousta Säkylään upeisiin maisemiin järven rannalle, jossa vallitsee ihan oma kokousmaailma.

Kristalliranta

Säkyläntie 275
27800 SÄKYLÄ
Kartta

045 801 3554

info@kristalliranta.fi

Navigaattoriosoite Rantaraitti 1, 27800 Säkylä