Asuntovaunualue Säkylä - Caravan

Alueella on Pyhäjärven läheisyydessä 94 leirintäpaikkaa, joista 64 matkailuvaunuilijoille/-autoilijoille ja 30 telttailijoille.

Kristallirannan päärakennuksen alakerrassa ovat leirintämatkailijoille tarkoitetut peseytymistilat ja wc:t. Keväällä otetaan aina käyttöön myös erillisessä rakennuksessa sijaitseva wc- ja suihkutila (kuva).

Alueelle on rakennettu noin 15 kappaletta terasseja asuntoautoilla ja -vaunuilla saapuville seurueille (kuva yläreunassa). Siten kausipaikkalaisten lisäksi myös lyhyemmän ajan majoittuvat saavat nauttia järvimaisemasta ja terassista majoittuessaan Kristallirannassa. Emme peri terassipaikasta erillistä maksua, vaan tarjoamme sen veloituksetta alueella majoittuvien karavaanareiden käyttöön. 

Alueella on lisäksi kaksi grillikotaa ja vaunujen jätevesien tyhjennyspaikka. Myös sähköliitäntä on saatavissa.

Automatka Turusta on vain runsas puoli tuntia, Raumalta tunti. Porista ja Tampereelta runsaan tunnin ja Helsingistä kaksi ja puoli tuntia.

Karavaanareiden käyttöön on varattu rantasauna (kuva), jossa naisille ja miehille vakioajat perjantaisin sekä lauantaisin. Saunan voi myös varata yksityiskäyttöön hinta 20e/tunti, kesäaikana vuokraamme saunaa pääasiassa vain tunniksi kerrallaan. Sauna lämmitetään valmiiksi, mutta saunojat huolehtivat omalla vuorollaan puiden lisäyksestä ja saunan siisteydestä. Polttopuut löytyvät saunan lähellä olevasta puuvajasta.

Talvisin ja muuten vilpoisina päivinä lämmitämme rantasaunan sijaan konttisaunan. Rantasaunassa on vain ulkosuihkumahdollisuus, joten konttisauna on lämpimämpi esimerkiksi tuulisella säällä. Konttisaunaa käytetään tarvittaessa myös lisäkapasiteettina yksityissaunavuoroihin.

Yleiset saunavuorot pe-la:

Naiset klo 17-18
Miehet klo 18-19

 

Rantasaunan puukiuas tarjoaa pehmeät löylyt.

Rantasaunasta pääsee suoraan uimaan Pyhäjärvelle.

Rantasaunassa on myös pieni tupa.

Talvisin rantasaunan sijaan käytössä konttisauna.

Konttisaunan suihkutila.

Konttisaunan pukutila.

SAUNAN VUOKRAUS HINNASTO

SAUNA                     20,-/TUNTI

MÖKKISAUNA          35,-/TUNTI

MÖKKISAUNA          50,-/2 TUNTIA

 

VUOKRAAMME SAUNAVUOROJA ENINTÄÄN 2H/ASIAKAS.

Kristalliranta

Säkyläntie 275
27800 SÄKYLÄ
Kartta

045 801 3554

info@kristalliranta.fi